Ország-világ

2006.02.02. 21:47

Szörnyű gyilkosságok Belgiumban

Ma hirdettek ítéletet annak a férfinak a perében, aki késsel meggyilkolt egy 13 éves lányt, és szintén csütörtökön közölték, hogy családapa végzett négytagú családjával.

BAMA

A 13 éves tinilány gyilkosáról annyit tudni, hogy pedofíliája mellett perverz is volt, ugyanis áldozata meggyilkolása után felvágta annak nyakát, felmetszette hasát, és levágta mellbimbóit is. A feltételezések szerint az 57 éves férfi a gyilkosság után magával is akart végezni, de nem volt hozzá elég bátorsága.

A fiatal Nadege-nel úgy ismerkedett meg gyikosa, hogy először nagyanyjának kezdett udvarolni, a család ismerőse lett, majd házassági ajánlataival üldözte leendő áldozatát. A gyilkosról később kiderült, hogy szexuális fantáziájának célpontja volt több neves teniszezőnő is, valamint a szenátus nagymama korú elnöknője is - a nála talált fotók, képek tanúsága szerint. Az esküdtszék csütörtökön este életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.
 
A családgyilkosságra Flandriában került sor. A gyilkosság gyanusítottja, az apa korábban elköltözött élettársától és három gyerekétől, de hazajárt rendszeresen, amikor mindig veszekedéstől volt hangos a ház. Feltehetően elborult az agya, amikor úgy döntött meggyilkolja családját, eltorlaszta a lakás nyilásait, és szándékosan szénmonoxid-mérgezés általi halálra ítélte családját - önmagát is. A szándékosságról a férfi hátrahagyott búcsúlevele derített fényt. (mti)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában