Ország-világ

2006.03.14. 22:00

Az Inter jutott a legjobb nyolc közé

Mint az várható volt, az Internationale jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az amsterdami 2-2-es döntetlen után otthon 1-0-ra verte az Ajax Amsterdamot.

BAMA

A nem túl izgalmas, már-már felejthető meccsen Luis Figo volt elsősorban aktív, jól játszott Adriano is, ám ő a 27. percben az egy holland kezezés után mellélőtte a tizenegyest. Az egyetlen, győztes gólt Stankovic lőtte az 57. percben. Ez után az Ajax megpróbált kapaszkodni, sokat javult a cseréknek köszönhetően a támadójáték, ám látszott, maguk sem hitték, hogy a maradék fél órában két gól lőnek a milánóiaknak.

A negyeddöntők párosítása így: Arsenal (angol)-Juventus (olasz), Olympique Lyon (francia)-AC Milan (olasz), Internazionale (olasz)-Villarreal (spanyol), Benfica (portugál)-FC Barcelona (spanyol). Az első mérkőzéseket március 28-án és 29-én, a visszavágókat április 4-én és 5-én játsszák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában