Ország-világ

2006.03.05. 18:29

Málnás lett Tom Cruise

Tom Cruise és volt felesége, Nicole Kidman is Arany Málna díjban részesült idén. Az Arany Málna díjra évről évre 750 filmes, filmkritikus és filmrajongó adja le szavazatát az Egyesült Államok 41 államából és 15 más országból.

BAMA

Szombat este - a vasárnapi Oscar-ceremónia előestéjén - hirdették ki a legrosszabb filmek és színészek díjazottjait. 2006-ban egy új kategóriában is győztest hírdettek: 43 éves Tom Cruise-nak "az év magazinjainak legunalmasabb témái" kategóriában ítélték oda az öt dollár értékű, műanyagból készült aranyozott málnaszemet. A legrosszabb színésznek Rob Schneider-t választották meg, a legtöbb Arany Málnát pedig a Jenny McCarthy korábbi Playboy-modell által írt Dirty Love (Piszkos szerelem) című film kapta, mint az év legrosszabb alkotása, amely a legrosszabb forgatókönyv alapján készült, benne a legrosszabb női főszereplővel, Jennyvel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában