Ország-világ

2006.03.20. 09:34

Mikola szerint véletlen a közös dátum

Mikola István nem lát biztonsági kockázatot abban, hogy a két nagy párt Budapesten ugyanaznap, április 2-án tart politikai rendezvényt. Erről a Fidesz miniszterelnökhelyettes-jelöltje az MTV Nap-kelte című műsorában beszélt hétfőn.

BAMA

"A mi társaságunkat mindig fegyelmezettnek láttam, (...) persze provokátorok mindig lehetnek" - mondta, utalva pártja négy évvel korábbi, ugyancsak a Kossuth téren megtartott rendezvényére. "Nem tudom, hogy ki szervezett rá a másikra, én semmiféle kockázatot nem látok, (...) fegyelmezett a társaság" - mondta arra a felvetésre, nem történt-e rászervezés a másik párt demonstrációjára. Hozzátette: a Fidesz rendezvényét már februárban bejelentették a rendőrségen. Mikola István közölte azt is, hogy a Fidesz kormányra kerülve öt évre szóló megállapodást kötne a gyógyszerpiac szereplőivel, hogy megakadályozza a lakossági gyógyszerterhek növekedését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában