Ország-világ

2006.04.03. 11:48

Britney Spears és Pink is Jannis Joplin babérjaira tör

Pink és Britney Spears esélyes Jannis Joplin szerepére az énekesnő életéről készülő filmben.

BAMA

Egyelőre két esélyese van a The Gospel According To Janis címmel készülő életrajzi film főszerepének: Pink és Britney Spears. Ez sorrendben immár a második film, amelyik a legendáris énekesnő, Jannis Joplin élertéről készül.

A másik filmalkotásban, melynek címe Pieces of My Heart, Jannis szerepét Renee Zellweger alakítja.

A The Gospel According To Janis című film főszerepére nemcsak a két említett énekesnő pályázik, a teljes névsor sokkal hosszabb: Pink, Lindsay Lohan, Zooey Deschanel, Scarlett Johansson és Britney Spears.

Érdekes, hogy a szerepet egyszer már megkapta Pink, azonban akkor kezdődött a kavarodás, amikor a film rendezője, Penelope Spheeris rájött, hogy az énekesnő túl elfoglalt, s szinte lehetetlen időpontokat egyeztetni vele. Ugyanakkor megcsörent a telefon és Britney Spears ügynöke jelentkezett azzal az üzenettel, hogy főnökasszonya talákozni szeretne a rendezőnővel.

A végső szót Penelope Spheerisnek kell kimondania, eddig azonban csak aanyit árult el: "a zenei tehetség a döntő. Ezen kívül azonban fontos az is, hogy a Jannis Joplin szerepét tolmácsoló színésznő hordozzon magában valamit a legendás énekesnő szelleméből. A szerepre esélyesek közül mindenkinek megvan az a tehetsége, amivel hozzájrulhatna a film sikeréhez." Ezzel tehát a rendező diplomaqtikusan nyit5va hagyta a kérdést.

Tény azonban, hogy sem Pink, sem Britney Spears nem az a jellem, akit fenntartások nélük Jannis Joplinhoz lehetne hasonlítaqni.

 Svaka od kandidatkinja ima talenta kojim bi doprinijela liku" i tako do daljnjeg ostavila sve u igri.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában