Ország-világ

2006.05.22. 19:17

Bombariadó és műszaki hiba miatt késik a gép

Műszaki hiba miatt csak kedd hajnalban érkeznek meg a Wizz Air hétfőn, 10 óra 50 perckor induló járatának utasai Párizsba. "Először azért tolták később az indulást, mivel állítólag Londonban az egyik repülőtéren bombariadó volt – mondta lapunknak az egyik utas Szluk Judit.

É. S.

– Dél körül már beszállhattunk a gépbe, amelyik el is indult a kifutópályára, de ekkor azt közölték velünk, hogy a hajtómű hibája miatt elhalasztják az indulást." Az utasoknak újra ki kellett szállni a gépből, hogy a gépet ellenőrizhessék. Többször is módosult az időpont, hogy mikor indulnak. A járat eredeti indulása után négy órával többen is átváltották a jegyüket más járatra, mivel megrendült a bizalmuk a repülőgépben. Később a fapados légitársaság a meglehetősen ideges utasoknak azt mondta, hogy küldenek értük egy másik gépet. A Wizz Air tájékoztatása szerint a párizsi gép végül 23 óra 25-kor indulhat útnak. Mivel a párizsi Beauvais repülőtér éjfélkor bezár ezért a gép 200 kilométerre lévő Lille-ben tud leszállni egy óra körül, ahonnan buszokkal viszik az utasokat a francia fővárosba. A műszaki hiba okát a fapados légitársaság lapunknak nem nevezte meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában