Ország-világ

2006.05.03. 17:27

Csodával határos módon menekült meg az aranyhal

Stílusosan Némónak keresztelték el gazdái azt az aranyhalat, amely csodával határos módon menekült meg, miután egy árhullám kisöpörte kerti tavából. Arról nem érkezett hír, hogy az aranyhal megmentőjének később felajánlotta-e a három kívánság teljesítését.

BAMA

Az új-zélandi Julie és Craig kerti tavából egy hirtelen jött árhullám kisodort három aranyhalat. A házaspár sajnálta az apró jószágokat, azonban mit volt mit tenni: a halaknak nyomuk veszett. De öt nappal később a szomszédjuk „előkerítette” az egyik uszonyost.

Ab Oskam, a 66 éves farmer kutyasétáltatás közben arra lett figyelmes, hogy valami mozog a vízzel telt útszéli árokban. Jobban szemügyre vette az állatot és meglepetésére az elveszett aranyhalak egyikét találta meg majd két kilométerre Julie és Craig házától. A pár nagyon megörült az apróság csodával határos megmenekülésének, és régi-új kedvencüket el is keresztelték az ismert Disney rajzfilm nyomán Némónak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában