Ország-világ

2007.02.11. 16:36

Divatparádé, mulató sztárok, kevés politikus az Operabálon

E. Cs.

Lezajlott a báli szezon legjelentősebb eseménye, amelyen idén körülbelül kétezer vendég szórakozhatott. A mulatság  szombat este is a megszokott fényűző keretek között zajlott, akárcsak 1996 óta mindig, igaz, a négyzetméterenkénti magyar „hírességarány” viszonylag alacsony volt. A legnagyobb figyelem a sztárvendéget, Daryl Hannah  amerikai színésznőt kísérte, valamint a több száz pályázó közül kiválasztott Hamupipőkék és az öt külföldi szépségkirálynő.

A gazdag műsor keretében a Budapesti Ifjúsági Kórustársaság, az Operaház Nagyzenekara, a Talentum Tánckar, valamint a Rajkó zenekar mulattatta a vendégeket. A Gyurcsány és az Orbán házaspár az idén nem ment el a bálba. A magyar elit nagyeseményén ugyanakkor részt vett Kóka János gazdasági miniszter, Kupa Mihály volt pénzügyminiszter, s természetesen ott volt a fővédnök, Hiller István kulturális miniszter. Az Alles Walzer! elhangzása után számos országgyűlési képviselő, tévések, médiasztárok, színészek és diplomaták perdültek táncra. A talán legtöbbet fotózott pár Kapocs Zsóka szépségkirálynő és Kamarás Iván színművész volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában