Ország-világ

2007.02.16. 18:21

Elszámoltatják a 14 éves szatírt

Fiatal nőket molesztált egy 14 évnél alig idősebb szatír Dunaújvárosban. Tapogatni kezdte őket, s volt, amikor közben önkielégítést is végzett.

BAMA

Fiatal nőket molesztált egy 14 évnél alig idősebb szatír Dunaújvárosban; a kamasz fiút szemérem elleni erőszak miatt törvényes képviselője jelenlétében gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatalember főként az iskolába tartó lányokat molesztálta. Tapogatni kezdte őket, s volt, amikor közben önkielégítést is végzett.

A megrettent nők a rendőrségtől kértek segítséget, s hat alkalommal feljelentést is tettek az ismeretlen szatír ellen - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A február elsejétől elkezdődött molesztálások mielőbbi felderítése és a továbbiak megakadályozása érdekében folytatott nyomozás eredményeként pénteken az egyik iskolánál figyeltek fel a nyomozók egy, az arra járó lányokat erősen figyelő fiatalemberre - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

Mivel a molesztált nők által megadott személyleírás illett rá, elszámoltatásra előállították - közölte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában