Ország-világ

2007.02.12. 14:15

Hármas gyilkosság Alsószuhán

Holtan találta rokonait a Borsod megyei Alsószuhán egy hozzátartozó hétfő reggel; a nő és két gyermeke az elsődleges információk szerint erőszakos bűncselekmény áldozata lett.

BAMA

A bűncselekményről egy közeli hozzátartozó tett bejelentést, aki épp a családhoz ment látogatóba, ám a 38 éves asszonyt, 18 esztendős fiát és 10 éves lányát holtan találta alsószuhai albérleti lakásukban - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A gyilkosságot - az elsődleges információk szerint - feltehetően a férj követte el, akit nagy erőkkel keres a rendőrség.

Rengeteg rendőr biztosítja az alsószuhai hármas gyilkosság helyszínét, ahol összegyűltek a helyiek, és mindenki megütközve fogadja a hétfő reggel felfedezett mészárlás hírét. A rendőrök a Táncsics utcában lévő házban helyszínelnek, amelyet egyébként senki sem közelíthet meg. Körülbelül négy házzal  arrébb már lezárták az utcát, a sajtó képviselőit sem engedték be még a ház környékére sem.

A részletekről Egyedné Novodonszki Éva annyit mondott, hogy a többszörös emberöléssel feltehetően az asszony 45 éves férje gyanúsítható. A rendőrség arra kéri a környékbelieket, hogy amennyiben felismerik a gyanúsítottat, ne próbálják meg feltartóztatni. A nyomozással kapcsolatban hozzátette: az áldozatokat ágyban találták meg.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában