Ország-világ

2007.04.06. 06:10

Bódyt könnyű jégre vinni

A legnépszerűbb honi playmate hétről hétre tanúbizonyságot tesz színészi képességeiről és korcsolyatudásáról a Sztárok a jégen című tévéshow-ban. Már kislányként elkövetett mindent, hogy felhívja magára környezete figyelmét. Ez azóta is így van.

Bérci Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Szeret száguldozni, s kipróbálja az extrém sportokat is
[/caption]Bódy nem titkolózik, őszintén bevallja, hogy már hároméves korában ott pózolt a fényképezőgép előtt. „Imádtam, ha fotóznak. Mindig úgy helyezkedtem, hogy véletlenül se maradjak le a képről. Úgy látszik, ez velem született tulajdonság, így nem lehet véletlen, hogy fotómodell lettem. Tizennégy évesen tini szépségkirálynő voltam. Attól kezdve rendszeresen részt vettem különböző szépségversenyeken, tízből kilencet meg is nyertem ” – említi a szépség.

– Az 1999. évnek különös jelentősége volt az életében.

– Abban az évben érettségiztem, és akkor alapítottam meg a modellügynökségemet. Amíg élek, büszke leszek arra, hogy tizennyolc évesen komoly üzleti tárgyalásokat folytattam, és mindent a magam erejéből teremtettem meg. Ezért bánt, amikor egyes lapokban azt olvasom, hogy könnyű nekem, hiszen az apukám autóversenyző volt, és mindent készen kaptam a szüleimtől. Az igazság az, hogy a keresztapám motorversenyző volt, és apukám is szeretett motorozni. Egyébként egyszerű vidéki családban nőttem fel, édesapám víz- és gázszerelő. A szüleim lelkileg mindig támogattak, terelgették az életemet, a mai napig mindenben számíthatok rájuk. A sebességőrületet feltehetően a génjeimben hordozom, de nemcsak száguldozni szeretek, hanem minden veszélyesnek tűnő extrém sportot is szívesen kipróbálok. Ugyanakkor vonz a finom mozgás, a tánc. Ezért érzem jól magam a jégen, mert ott megmutathatom ezt az oldalamat is.

– Külföldi karrierre nem vágyik?

– Rajtam kívül kevés magyar lánynak adatott meg, hogy az amerikai Playboy különkiadásában szerepeljen. Dolgoztam külföldi kaszinókban is szinte a világ minden táján, de mindig itthon akartam érvényesülni. Külföldön egy lennék a sok ezer közül.

– A magánéletét firtató kérdésekre nem szívesen válaszol…

– Az ismert emberek élete általában nyitott könyv, mégis úgy gondolom, mindenkinek szüksége van arra, hogy legyen néhány dolog az életében, amit megtart magának.

Névjegy

1981. ÁPRILIS 11-ÉN született Debrecenben. CSILLAGJEGYE: Kos ÉLETÚTJA: 1995-ben lett először szépségkirálynő a tizenévesek kategóriájában. 1999-ben érettségizett, és még abban az évben létrehozta saját modellügynökségét. Reklámfilmekben szerepelt, fotómodellként dolgozott itthon és külföldön. 2002-ben ő lett az év playmate-je. Jelenleg a TV2 Sztárok a jégen című műsorában láthatják a nézők.

CSILLAGJEGYE: Kos

ÉLETÚTJA: 1995-ben lett először szépségkirálynő a tizenévesek kategóriájában. 1999-ben érettségizett, és még abban az évben létrehozta saját modellügynökségét. Reklámfilmekben szerepelt, fotómodellként dolgozott itthon és külföldön. 2002-ben ő lett az év playmate-je. Jelenleg a TV2 Sztárok a jégen című műsorában láthatják a nézők. Szeret száguldozni, s kipróbálja az extrém sportokat is -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában