Ország-világ

2007.07.14. 09:07

Bevállalós valóságshow

A műsor szerkesztői már arra is kíváncsiak, mi rejtőzik a ruha alatt. Az egyik kereskedelmi csatorna minden eddiginél sikamlósabb tájakra evez.

Csontos Tibor

Aktmodell címmel indított a héten új műsort a Cool Tv. Modellkereső valóságshow-ról van szó, amely minden eddiginél sikamlósabb tájakra viszi a nézőket. A csatorna mintha már nem elégedne meg egy szép arccal, tökéletes alakkal, helyes tartással. A szerkesztők ezúttal arra is kíváncsiak, mi rejtőzik a ruha alatt. Ez a kereskedelmi csatorna tavaly már próbálkozott modellkereső műsorral, ezúttal azonban jóval messzebbre mennek el. Az Aktmodell ugyanis azokat a civil lányokat keresi, akik hajlandók kamera előtt átváltozni, aki a szemünk láttára változik át szexbálvánnyá.

A programra nem jelentkezhetnek befutott, profi akt- illetve pornómodellek. A szerkesztők azt mondják, lehetőséget szeretnének kínálni azoknak a lányoknak, akik eddig nem merték vagy nem tudták megmutatni bájaikat a közönségnek. Úgy tartják, ez a műsor nem arról szól, hogy „Vetkőzz és nyerj!” Sokkal inkább törekednek annak megmutatására, ahogy egy hétköznapi lány a ruháival együtt levetkőzi gátlásait: először mutatja meg magát nyilvánosan ruhátlanul, sőt a kamera előtt is pózol.

A műsor szereplőit több száz lány közül válogatta ki a zsűri, nem voltak gondjaik, hiszen sokan jelentkeztek a felhívásra. Magyarországon máig van varázsa a szépségversenyeknek, ma már strandokon, falunapokon, fesztiválokon is rendeznek helyi szépségversenyeket, melyekre mindig bőven akad jelentkező. Mintha a tökéletes alakkal megáldott lányok úgy gondolnák, a szépségipar az egyetlen lehetőség az érvényesülésre manapság.

Az Aktmodell zsűrijében ott volt Horváth Éva exszépségkirálynő, Hajas László sztárfodrász. A válogatáson a lányok bikiniben járultak a zsűri elé, ahol pózolniuk kellett és röviden bemutatkozniuk. Első körben 24 lányt választott ki a zsűri, majd tizenkettőre csökkentette a számukat. Ők szerepelnek majd a képernyőn.

A műsorkészítők mesélik, hogy a válogatás alatt számtalan váratlan helyzet adódott, egy kukkoló például belógott a terembe, a biztonságiak azonban elkapták. Az egyik esélyes lány alaposan elkésett, s volt aki az utolsó pillanatban futamodott meg. Többen érkeztek a párjukkal, másokat az édesanyjuk kísért el. Az egyik lány pedig bejutott ugyan a huszonnégyes döntőbe, de nem volt hajlandó levenni a zsűri előtt a melltartóját. Voltak nagy sírások is, az egyik lány például teljesen kiborult, miután kijött a zsűritől, mert félt, hogy bár megmutatta magát meztelenül, ez nem lesz elég a bejutásra. Igaza volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában