Ország-világ

2007.07.18. 15:03

Lengyel Zoltán alkalmasságát firtatja az MSZP

Az MSZP tudni szeretné, méltónak tartja-e Lengyel Zoltán fideszes országgyűlési képviselőt pártja az emberek képviseletére.

BAMA

Nyakó István szóvivő tegnap ismertette, hogy a dulakodással végződött közúti igazoltatással elhíresült politikus felesége egykor Sáregres helyettes háziorvosaként szolgálati lakást kapott, de kiköltözni a mai napig sem hajlandó. Lengyel Zoltán a település akkori polgármestereként nem érezte összeférhetetlennek felesége hivatalát, sőt küzdött azért, hogy nejéhez tartozzanak a környező települések orvosi ügyeletei is. A szocialista politikus az utóbbi állítás bizonyítására bemutatott egy hangfelvételt, amelyen Lengyel Zoltán a képviselőtestületi ülésen azt mondja: „ezekhez a pénzéhes sintérekhez akkor se fordulnék, ha dögrováson lennék”. A szóvivő szerint a fideszes képviselő a vissza nem szolgáltatott lakásba van bejelentve, így lakásgondját választóin keresztül oldotta meg. Továbbá jogi vitában áll a korábban általa vezetett, ma az Országgyűlésben általa képviselt településsel.

Lengyel szerint „hazugságoktól és rágalmaktól hemzsegett” Nyakó István tájékoztatója, s ezért jogi lépéseket tesz. A politikus szerint összehangolt, politikai célú támadást indítottak ellene, amelybe családtagjait is belekeverték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában