Ország-világ

2007.07.05. 11:10

Olvasson, szórakozzon és nyerjen!

Gazdag tartalom, kedvező áron. Ezt kínálja Magyarország első szórakoztató hetilapja, a Terefere, amely egy sztármagazin, hamisítatlan női lap és rejtvényújság egyben.

BAMA

Csak 119-Ft! Keresse csütörtökönként az újságárusoknál.

[caption id="" align="alignleft" width="196"] Csak 119-Ft! Keresse csütörtökönként az újságárusoknál.
[/caption]Megjelent Magyarország első szórakoztató hetilapja a Terefere, amely a hazai és külföldi sztárvilág pletykái mellett hétről hétre életmód tanácsokkal, wellness tippekkel, különleges receptekkel szórakoztatja az olvasókat. Ez a lap mindenkinek szól, kortól függetlenül.

Igazi újdonság, hiszen a sztármagazinok színes írásai mellett megtalálhatók benne a legkedveltebb női témák, a szépségápolástól kezdve, a divatvilág legfrissebb hírein és a praktikus háztartási tanácsokon át az utazási tippekig. Ha kiolvasta se dobja el! Fejtse meg a rejtvényeket, akár párjával együtt, így a család férfi tagjai sem fognak unatkozni.

Az első számból többek között kiderül, hogy sikerült-e leszoknia a cigarettáról Rúzsa Magdinak. Bruce Willis csak a szerepek kedvéért változik jóindulatú világmegmentővé, ha a lányairól van szó vérszomjas ragadozóként viselkedik. Szulák Andrea eltűnt a képernyőről, helyét Liptai Klaudia vette át. Tesztelje le, melyiküket szereti jobban. Tom Hanks Magyarországon forgatja új filmjét. Ha szeretné meglesni az Oscar-díjas színészt és stábját, eláruljuk, hol keresse őket a következő hetekben. Lerántjuk a leplet az álszent sztárokról is: az alkohol nekik is árt, nézze meg fotóalbumunkat a legnagyobbak nagy lerészegedéseiről.

Jöjjön velünk Egyiptomba! Utazási tippek, jótanácsok és jobbnál jobb programajánlatok a Nílus szerelmeseinek. Az egészségtanácsok mellett olasz receptekkel örvendeztetjük meg az itáliai ízek kedvelőit. S végül, ha eleget szórakozott, fejtse meg rejtvényeinket, és nyerjen hetente akár 150 ezer forintot. A klasszikus fejtörők mellett talál szudokut, kevert skandit, szófüzögetőt, számkereket és labirintust, az egyszerűtől a bonyolultabb fealdványokig.

Keresse a Terefere szórakoztató magazint csütörtökönként a hírlapárusoknál! Olvasson, szórakozzon és nyerjen!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában