Ország-világ

2007.07.30. 06:07

Szekeres Nóra Favoritja

Vidámsága, vadócsága egy tiniére emlékeztet, pedig már kétgyermekes édesanya. Szekeres Nórára már rég nem a Kölyökidő szereplője, hanem a Sztárok a jégen műsorvezetője. Két hete pedig a tv2 Favorit című sztármagazin háziasszony-szerepében láthatjuk.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="160"] Szekeres Nóra műsorvezetÕ társával, Váczi Gergővel
[/caption]- Beváltotta az új feladat a hozzá fűzött reményeket?
- Igen, az új magazin háttérmunkájába is beleáshatom magam. Engem a kezdetektől a mélyvízbe dobtak, televíziós múltam ad annyi rutint, hogy bátran elvállalhattam ezt a feladatot. Kilencéves koromban kezdtem el tévézni, és szépen, lépésről lépésre haladva jutottam el idáig. A Kölyökidő jó lehetőség volt arra, hogy beleláthassak a televíziózásba, feltérképezzem milyen irányba lehetne elindulni ezen a pályán, megszokjam a kamerát, kiismerjem magamat ebben a közegben.

- Korábban úgy nyilatkozott, gyermekei, Noa és Milu mellé szívesen vállalna egy harmadik kistestvért is. Ezzel még vár?
- Igen, mert szeretnék fejlődni, tanulni. Tudom, hogy a televíziós szakma nem nyugdíjas állás. Az ember csak addig lehet képernyőn, amíg eladható az arca. Nem szeretnék negyvenévesen szakma nélkül maradni, el kell végeznem még egy-két iskolát. A szüleim szerették volna, hogy orvos, közgazdász vagy jogász legyek. Mindig kitűnő tanuló voltam, fel is vettek a Pénzügyi és Számviteli Főiskolára.

- De nem végezte el.
- Nem, mert időközben megismertem a férjemet, szerelmes lettem, megszülettek a gyerekek. A főiskolán halasztottam, végül a szakot abbahagytam. Úgy éreztem, hogy a gyerekeknél nincs fontosabb a világon, minden percet velük akartam tölteni. Aztán hiányozni kezdett a tanulás, ezért kerestem egy olyan lehetőséget, amely összeegyeztethetőnek tűnt tyúkanyó szerepemmel.

- Milyenek voltak az otthon töltött évek?
- Harmonikusak. Imádom a gyerekeimet. Néha csak nézem őket, figyelem azt a kis világot, amelyben élnek. Szeretek velük lenni, játszani, szeretem, ahogyan megosztják velem a gondolataikat. Jó látni és tudni, hogy számítanak rám, hogy a biztonságot, a nyugalmat jelentem nekik.

Szekeres Nóra

Született: 1981. jan. 1. Férje: Szatmári Péter operatőr Gyermekei: Noa (6), Milu (4) Főbb műsorai: Kölyökidő, Nekem nyolc, Észbontó, Sztárok a jégen

Férje: Szatmári Péter operatőr

Gyermekei: Noa (6), Milu (4)

Főbb műsorai: Kölyökidő, Nekem nyolc, Észbontó, Sztárok a jégen Szekeres Nóra műsorvezetÕ társával, Váczi Gergővel -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában