Ország-világ

2007.07.02. 10:06

Wimbledonban Szávayék csak hétfőn játszanak

Az angol nyílt bajnokság szombati játéknapján szinte végig zuhogott az eső Londonban, így csak néhány mérkőzést tudtak befejezni

BAMA

Az angol nyílt bajnokság szombati játéknapján szinte végig zuhogott az eső Londonban, így csak néhány mérkőzést tudtak befejezni. A nőknél a címvédő francia Mauresmo, és a végső sikerre ugyancsak esélyes, 2004-ben győztes orosz Sarapova magabiztos játékkal jutott a nyolcaddöntőbe. A férfiaknál a 13. helyen kiemelt német Haas sérülésére hivatkozva visszalépett.

Nyolcaddöntős ellenfele a címvédő és sorozatban négyszer győztes Roger Federer lett volna. Szávay Ágnes a cseh Vladimira Uhlirova oldalán is pályára lépett volna a Sania Mirza, Shahar Peer indiai, izraeli kettős ellen a női párosok 2. fordulójában, ám ezt meccset a többivel együtt szintén hétfőre halasztották. A szervezők nem idegeskednek a csúszások miatt, így az eltervezett vasárnapi pihenőnapot is megtartották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában