Ország-világ

2008.02.20. 17:28

MSZP: szocialista ügynökök a fideszes választási delegáltak?

Az MSZP szerint ha Tarlós István logikáját követik, akkor a szocialista párt ügynökei a választási bizottságok Fidesz-delegáltjai. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt szerdán az MTI-nek, a Fidesz népszavazási kampánya politikai vezetőjének nyilatkozata kapcsán.

BAMA

Tarlós István logikája szerint a jegyzők, a választási iroda munkatársai az MSZP ügynökei, és azok köztisztviselők, közalkalmazottak is, akik hivatalból vannak kirendelve a szavazókörökbe, sőt, a Fidesz választási bizottságokba és szavazókörökbe delegált képviselői is - mondta ironikusan a szocialista politikus. Nyakó István közölte: lehet, Tarlós István és a Fidesz el fog jutni odáig, hogy maga a Fidesz népszavazási kampányának politikai irányítója is az MSZP ügynöke, mert aki ilyen butaságot mond, árt a saját pártjának, és használ az MSZP-nek.

Tarlós István, a Fidesz népszavazási kampányának politikai vezetője szerdán az MTV Nap-kelte című műsorában arról "a nem kizárható, elméleti lehetőségről" beszélt, hogy a szocialista vezetésű kerületekben, városokban manipulálhatják a választói névjegyzékeket. Nyakó István azt mondta, Tarlós István magából indul ki. „Önkormányzati vezetőként ismerheti ennek a csalásnak a fortélyait, adott esetben alkalmazhatta őket” - fűzte hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában