Ország-világ

2008.02.24. 08:45

Roma gyerek írta a gyalázkodó feliratokat a romák falára

Egy kislány dúlta fel a Borsod megyei Putnokon a többgyermekes roma asszony házát és ő írta fel a falra a gyalázkodó feliratokat

BAMA

Gyógyszer hatása alatt egy gyermekkorú kislány dúlta fel a Borsod megyei Putnokon a többgyermekes roma asszony házát és ő írta fel a falra a gyalázkodó feliratokat - mondta az MTI-nek a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa szombaton este.

Dobi Tamás hozzátette: a roma kislány a szomszédban él és bejáratos volt a családhoz, így ment be a nyitott ajtón pénteken, de senki nem volt otthon. A kislány italporból akart magának üdítőt készíteni, ám a pohárban - az elsődleges információk szerint nyugtató - gyógyszer volt, ennek hatására szórt szét mindent, dülöngélt és belekapaszkodott a fiókokba. Rúzzsal írt a falra, s a meghallgatás során elismerte tettét. Dobi Tamás hangsúlyozta, hogy nincs fenyegetettség a településen, gyerekcsínyről van szó. Az esetet szakérő bevonásával vizsgálják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában