Ország-világ

2008.02.08. 15:26

Várható időjárás: csendes, napos idő

Sem fronthatásra, sem csapadékra nem kell számítanunk az elkövetkező napokban. Országszerte az átlagnál lényegesen melegebb, csendes, napos idő lesz, éjszaka enyhe fagyokkal.

BAMA

Szombaton a fagyos hajnalt követően kellemes napsütéses időnk lesz. Napközben a többórás napsütést csak átmeneti felhősödés zavarhatja. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 8 fok között alakul. 

Vasárnap alig lesz felhő az égen. Túlnyomóan napos időre készülhetünk. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. 3, 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn a hideg reggelt követően kellemes napos időnk lesz. Estétől északkeleten megnövekszik a felhőzet, ott hózápor sem kizárt. A hőmérséklet a délutáni órákban 2, 6 fok között alakul.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, de számottevő csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. 1, 6 fokra számíthatunk.

Szerdán is folytatódik a csendes, tél végi idő. A fagyos reggelt követően több órára kisüt majd a nap. A délutáni órákban 1, 6 fokig melegszik a levegő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában