Ország-világ

2008.02.29. 08:49

Zsanett-ügy: a lány magánvádló lett

Pótmagánvádat nyújtott be E. Zsanett a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen; a lány kitart amellett, hogy megerőszakolták - írta pénteken a Népszabadság.

BAMA

E. Zsanett pótmagánvádja csütörtökön, a törvényes határidőn belül érkezett meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre - mondta a Népszabadság érdeklődésére Borbély Zoltán szóvivő. Az ügyészség az iratot, az ügyben korábban részben bűncselekmény, részben bizonyítékok hiányában lezárt nyomozás dokumentumaival együtt napokon belül továbbítja az illetékes bíróságra, ahol tárgyalás-előkészítő eljárás keretében döntenek majd arról, befogadják-e az állítása szerint tavaly május 4-én hajnalban rendőrök által megerőszakolt lány pótmagánvádját, vagy elutasítják azt.

Ha befogadják, a korábban E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőröknek bíróság elé kell állniuk. Tuza Péter, a lány jogi képviselője még a nyomozás lezárása előtt kijelentette: biztos abban, hogy az E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőrök bíróság elé fognak állni. A kérdés az, hogy ki emel vádat ellenük, az ügyészség, vagy én - mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában