Ország-világ

2008.09.09. 04:45

Az ügyfelek állíthatják össze az új T-Home csomagokat

Immár T-Home néven kínálja vezetékes szolgáltatásait a Magyar Telekom. Az új márka a korábbi T-Com, T-Online és T-Kábel szolgáltatásokat egyesíti, a változás lényege azonban korántsem átkeresztelés – hangsúlyozták hétfői tájékoztatójukon a távközlési cég vezetői.

E. Cs.

A Telekom új  pályára lépett, amelyen a képernyő és a világháló megelőzi a hangot. Az ügyfelek számára ez azt jelenti, hogy a T-Home – a nevének megfelelően – teljes körű, akár az egész család igényeinek megfelelelő tévézést, internetezést és telefonálást tartalmazó egyéni összeállítású csomagokat kínál. A T-Home Dupla például 24 tévécsatornát tartalmaz, digitális videotékát, legfeljebb 2 Mbps sebességű internethozzáférést és internetalapú DSL-telefont; mindez 6480 forint havi díjért vehető igénybe.
A 8880 forintos csomag 49 csatornás IPTV-t és a világháló korlátlan használatát teszi lehetővé. Ráadásul a Tripla előfizetői többszörös kedvezményben részesülnek. A cég illetékesei azt ígérik: ha az ügyfél úgy kéri, mindent egyetlen számlán tud majd fizetni. A T-Home a T-Mobile márkával kiegészítve azt jelenti, hogy a hármas kínálat mozgás közben is elérhető egyetlen szolgáltatón keresztül.

E. Cs. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában