Ország-világ

2008.09.08. 15:26

Britney: háromból három

Mindhárom jelölését díjra váltotta Britney Spears az MTV Video Music Awards vasárnap esti gáláján.

BAMA

Britney az idei gálán elnyerte a legjobb női előadó által készített video, a legjobb popvideo és az év legjobb videójának járó elismerést a Piece of Me című dalához készült klippel. A 26 éves énekesnő most nyert először díjat az MTV videogáláján, pedig korábban már tizenhatszor is szerepelt a neve a jelöltek között. A hétfői Billboard című zenei magazin internetes kiadása szerint az énekesnő ezzel próbálta feledtetni tavalyi produkcióját, amikor a díjátadón sokak szerint csak csetlett-botlott a színpadon.

„Először is köszönöm ezt az áldást Istennek, köszönöm a csodálatos családomnak, a két nagyszerű fiamnak, akik mindennap inspirálnak engem, és köszönöm a rajongóimnak” – sorolta a díjak átvételekor Spears. A magánéleti botrányairól és alkoholproblémáiról is ismert sztár úgy fogalmazott, hogy szinte sokkos állapotba került attól, hogy az est legfontosabb díját, az év legjobb videójáért járó kitüntetést is átvehette. Az énekesnő hozzátette: ezt az elismerést nem is remélte korábban.

A díjátadón a legjobb férfi előadó által készített video díját a 19 éves Chris Brown vehette át a With You című klipjéért, a dance kategóriában a Pussycat Dolls nyert a When I Grow Up című dallal, míg a legjobb rockvideónak a Linkin Park Shadow of the Day című művét ítélték. Az év felfedezettjének járó elismerést a német Tokio Hotel tinicsapat kapta a díjátadón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában