Ország-világ

2008.09.19. 19:40

Eredménytelen a OEP főigazgatói pályázata

Eredménytelenül zárult az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatói posztjára kiírt pályázat - tájékoztatta az Egészségügyi Minisztérium pénteken az MTI-t.

BAMA

A tárca közleménye szerint a jelenleg megbízott főigazgatóként dolgozó Rendek Vilma a továbbiakban is ellátja feladatát. A szaktárca arra is rámutatott, hogy a megbízott főigazgató időközben megkezdte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár regionalizációs átalakításának előkészítését. Miután Székely Tamás, az OEP korábbi főigazgatója egészségügyi miniszter lett, hivatalba lépése után, májusban írták ki a pályázatot a főigazgatói posztra, ekkor nevezték ki a jelenlegi megbízottat is.

Korábbi lapértesülések szerint a főigazgatói posztra hárman pályáztak: Ungár Klára, az OEP jelenlegi főigazgató-helyettese, László Imre, a Szent Imre Kórház főigazgatója és Gusztonyi Ágnes, az Országos Idegsebészeti Tudo­mányos Intézet vezetője. Sikeres pályázat esetén szeptember 18-án nevezték volna ki az új vezetőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában