Ország-világ

2008.09.29. 14:01

Fideszes bekiabálás az adatgyűjtési ügyben

Arnóth Sándor fideszes képviselő hétfőn lemondott mandátumáról a parlamenti ülésteremben elhangzott bekiabálása miatt.

mti

Gulyás József (SZDSZ) napirend előtt az adatgyűjtési ügyben szólalt fel, a Fideszt és a szocialistákat is támadva. Iváncsik Imre polgári titkosszolgálatokat felügyelő államtitkár válaszát követően a fideszes képviselő azt kiabálta be: „Lógni  fogtok”. Szili Katalin bocsánatkérésre szólította fel a képviselőt, de nem adott neki szót.

Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója az MTI-nek azt mondta: etikai vizsgálatot indítanak a képviselő ellen, ugyanakkor értékelik, hogy Arnóth Sándor, bár nem kapott szót, felállt és azt mondta, kijelentéséért megköveti az Országgyűlést.

Arnóth Sándor fideszes képviselő hétfőn lemondott mandátumáról a parlamenti ülésteremben elhangzott bekiabálása miatt. „A parlamenti ülésteremben egy rossz mondat elhangzott a számból, emiatt levonom a következtetéseket, és a mandátumomról ezennel lemondok” – közölte a képviselő újságírókkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában