Ország-világ

2009.03.16. 17:48

Palesztinokat és törököket csempészett egy ukrán férfi Magyarországra

VGO

A szabocs-szatmár-bereg megyei rendőrség 14 embert fogott el még az elmúlt héten határsértés és embercsempészet gyanújával. További 9 ember hétvégi őrizetbe vételéről számoltak be. Vélhetően kilenc palesztin és négy török állampolgárnak nyújtott segítséget a magyar határ illegális átlépéséhez egy ukrán állampolgár.

 A 13 határsértőt és a feltételezett embercsempészt még csütörtökön fogták el a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai. Előbbieket pénteken átadták az ukrán határőrségnek, az embercsempészettel gyanúsított fiatalembert pedig őrizetbe vette a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság. A rendőrség honlapja ezen túl további kilenc hétvégi elfogásról számol be. A

Demecseri Rendőrőrs például egy 16 fiút és egy 25 éves férfit fogott el, akik a gyanú szerint egy nyitva hagyott ablakon bemásztak egy házba, ahonnan elvittek egy mosógépet és egy centrifugát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában