Ország-világ

2009.04.10. 11:21

A magyarokra számít a Hypo a Győr ellen

Elsősorban magyarjaira számít az osztrák Hypo NÖ a Győr elleni női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnap kezdődő elődöntős párharcában.

MTI

A Németh András vezette nyolcszoros BEK-, illetve BL-győztes (1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1998, 2000) gárda Tóth Tímeát, Kirsner Erikát és a fiatal Léránt Vivient is soraiban tudhatja. A csapat tagjai - az APA osztrák hírügynökség értesülése szerint - fejenként 1500 eurót kapnak, ha túljutnak a magyar bajnokon.

Az osztrák együttes tavaly finalista volt, a Győr viszont eddig nem tudott eljutni a legrangosabb kupasorozat utolsó körére. Gunnar Prokop menedzser szerint arra is van esély, hogy csapata kettős győzelemmel lépjen tovább.

A győriek - ellenkező előjellel - hasonlót gondolnak. A múlt héten sikerült megnyerni a Magyar Kupát, az NB I-ben megnyerték az alapszakaszt, így jó hangulatban várják az idegenbeli csatát. Az  ETO-t várhatóan közel ezren kísérik el, ám a nemzetközi szabályok szerint csak 200 jegyet kell biztosítani a vendégeknek. Hogy ne legyen rendbontás, húsz rendőr és 30 biztonsági őr teljesít majd szolgálatot. A csarnokban és annak környékén nem lehet alkoholt fogyasztani. A csarnokba 1200-an férnek el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában