Ország-világ

2020.09.11. 18:41

Trump-rajongó Oszama bin Laden unokahúga

A meggyilkolt terrorista unokahúga elmondása szerint az Egyesült Államokra leselkedő veszélyektől kizárólag a jelenlegi elnök tudja megvédeni az országot.

Trump elnökkel az élén Amerika esélyt ad arra, hogy helyreállítsa elveit, büszkeségét, függetlenségét és valódi helyét a világban. Távolról figyelek és csodálom ennek a férfinak az elhatározását – fejezte ki Donald Trump amerikai elnök iránti támogatását Núr bin Ládin, a terrorista Oszáma bin Láden unokahúga minap, az Egyesült Államoknak címzett levelében. A 33 éves nő írásában kitért az utóbbi hónapok főbb washingtoni intézkedéseire – írja a Magyar Nemzet.

A nő úgy véli, hogy az amerikai elnök helyesen és megfontoltan cselekedett, amikor kiállt Kínával szemben, megszilárdította az amerikai-izraeli kapcsolatokat és legyőzte az Iszlám Állam terrorszervezetet. Az al-Kaida egykori vezérének unokahúga továbbá az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek közti békemegállapodást és a keresztényüldözések prioritássá tételét is kiemelte.

Núr Bin Ládin korábban a New York Post bulvár napilapnak adott interjút, melyben kijelentette, amennyiben Joe Biden demokrata elnökjelölt megnyeri a novemberi választásokat, újabb, 9/11-hez hasonló terrortámadások várhatók.

A meggyilkolt terrorista unokahúga elmondása szerint az Egyesült Államokra leselkedő veszélyektől kizárólag a jelenlegi elnök tudja megvédeni az országot.

Az interjúban hangot adott annak is, nincsenek kétségei afelől, hogy

az Obama-Biden adminisztráció tehető felelőssé az Iszlám Állam terrorszervezet megerősödésében és Trump az egyetlen politikus, aki meg tudja akadályozni, hogy a közelmúlt eseményei megismétlődjenek.

Trump bebizonyította, hogy kiterjesztve védi Amerikát és minket a külföldi fenyegetések ellen azzal, hogy a terroristákat már a gyökerüknél megsemmisíti, még mielőtt esélyük lenne cselekedni – nyilatkozta a beszélgetés során.

A svájci születésű nő az exkluzív interjúban mesélt családi hátteréről, valamint Amerika-szeretetéről. Elmondása szerint már gyermekkorában rajongott az Egyesült Államokért, 12 évesen, a szobájában lógó amerikai zászló alatt arról álmodozott, hogy egyszer bejárja az országot. Núr bin Ládin édesanyja, Carmen Dufour svájci származású szerző, édesapja pedig a terrorista Oszama bin Láden féltestvére, Jeszlám bin Ládin. Jeszlám az 1980-as évek közepe óta él Svájcban, ekkoriban ismerte meg feleségét és telepedett le véglegesen az európai államban. Az üzletember 2001 áprilisában kapott svájci állampolgárságot és korábbi nyilatkozatai szerint, bár arab családba született, a nyugati világ közelebb áll hozzá.

Habár a bin Láden család svájci tagjai máshogy írják családnevüket, mint az egykori terroristavezér, az amerikai repülőtereken így is szigorú ellenőrzéseken vetik alá őket. A nő elmondta az interjúban, nem érzi úgy, hogy meg kellene változtatnia vezetéknevét, hiszen ez más emberek félrevezetését jelentené.

Inkább elmagyaráznám a családi hátteremet, megosztanám véleményemet az eseményekkel kapcsolatban és kérném az embereket, hogy ne legyenek velem szemben előítéletesek– magyarázta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában