Újabb baloldali botrány

2022.03.26. 15:17

Anonymous-ügy: Szabó Tímea tagadja, hogy ismerné Patek Gábort (videó)

Szabó Tímea azt kifogásolta, hogy III. kerületi ellenfelének sokba kerül a kampánya, szombaton viszont egy olyan felvételt hozott nyilvánosságra Anonymous, amiből azt lehet feltételezni, hogy kokainbizniszből származó pénzből finanszírozhatják Szabó Tímea kampányát.

A  legújabb felvétel főszereplője az a Fischer László, aki Kiss László óbudai DK-s polgármester feleségének az üzlettársa. A párbeszédes politikus - aki egyébként látványosan ideges volt az újságírói kérdésektől - azt mondta a Mediaworks Hírcentrumnak március 24-én, hogy Anonymous bármit is állít, hazudik. 

A Hírcentrum azért kereste meg Szabó Tímeát, mert az álarcos alak a héten olyan felvételeket hozott nyilvánosságra, amelyen Patek Gábor látható egy autóban, ahol több millió forint készpénz cserél gazdát. Anonymous állítása szerint Patek közreműködött Karácsony Gergely előválasztási kampányában is, az ügy szálai pedig a III. kerülethez vezetnek. Szabó Tímea tagadta, hogy ismerné Patek Gábort. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában