Interjú a FOX News Radio-n

2023.12.27. 17:20

Szánthó Miklós: a magyar recept az, hogy bátornak kell lenni a woke-őrülettel szemben (videó)

Nagyinterjút adott az Alapjogokért Központ főigazgatója az amerikai FOX News Radio-nak a magyar konzervativizmusról, hazánk migrációs politikájának sikereiről, a határvédelemről, valamint arról, hogyan küzd Brüsszel föderatív tervei ellen a magyar jobboldal, és miért veszélyes, hogy a nyugat-európai elitek szemet hunynak a migráció fölött az illegális bevándorlók szavazataiért cserébe.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

„A világ körülöttünk megőrült és a Woke felé fordult” – mondta Szánthó Miklós karácsonykor az Egyesült Államok egyik legnagyobb rádiójának főműsoridejében. A beszélgetésben kiemelte, hogy

Magyarországot, a magyar konzervatív forradalmat az teszi különlegessé, hogy mi még mindig ragaszkodunk a józan észhez, az Isten, haza, család hármasegység értékeihez.

A közkeletű vádakkal szemben a főigazgató úgy fogalmazott, „természetesen a Nyugat részei vagyunk, csak mi normálisak maradtunk.” Ennek jegyében Magyarországon „megvédjük zsidó-keresztyén örökségünket, kiállunk a nemzeti identitás és az állami szuverenitás mellett, és természetesen próbáljuk megvédeni a gyermekeket és a családokat a gender-őrülettől.”

Szánthó szerint a legfontosabb kérdés vagy küzdelem az, amit manapság a brüsszeli >>deep state<< ellen vívunk a szuverenitásunkért: „Önöknek is megvan a mélyállamuk Washingtonban és a szövetségi kormányban, nekünk is megvan a sajátunk Brüsszelben, az Európai Unióban” – vont párhuzamot a washingtoni és a brüsszeli bürokrácia között. Rámutatott arra, hogy a brüsszeliták elszakadtak az Európai Unió alapítóinak elképzeléseitől és egy politikai uniót akarnak létrehozni, amely egyre több és több hatáskört akar elvonni a tagállamoktól, és le akarja rombolni azok szuverenitását. Azonban ennek ellenére sem akarjuk elhagyni az Uniót, mint a britek: „mi el akarjuk foglalni Brüsszelt” – fogalmazott.

Szánthó Miklós a műsorban azt is elmondta, hogy a határvédelem az illegális migráció és az antiszemitizmus terjedése elleni biztosíték is egyben. Kifejtette,

a nyugat-európai elitek azért megengedőek a migrációval, mert vegyes etnikumú államokat akarnak „a portugáloktól Litvániáig”, és szavazatot remélnek az általuk beengedett bevándorlóktól.

A főigazgató a progresszívekkel szemben bevethető ellenszert abban látja, ha a jobboldali, nemzeti érzelmű emberek nem maradnak csendben, hiszen az egész magyar történetnek az a tanulsága, hogy bátorság kell ahhoz, hogy fellépjünk a woke hangos őrületével szemben: „Bátornak kell lenni és nem szabad hallgatni, mert pontosan ezt akarja elérni a progresszív ideológia és ez a haladó totalitárius magatartás” – hangsúlyozta, és hozzátette, hogy a magyar jobboldal a motorja kíván lenni annak, hogy megvalósuljon a liberálisok rémálma és a józan ész visszakerüljön a politikában az őt megillető helyére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában