szponzorált tartalom

2019.03.11. 09:00

Új Mazdát mutatott be a Hilcz és Fia Kft.

Az autógyártás egyik csúcstermékét mutatta be vendégeinek a Hilcz és Fia Kft.  A hét közepén Kakasdon, a Kossuth u. 8. szám alatti szalonban a megyében első alkalommal ismerkedhettek meg az érdeklődők a Mazda 3 típussal.

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

 

A közönséget Kolozsvári-Hilcz Szilvia ügyvezető igazgató köszöntötte, majd figyelmükbe ajánlotta azt a kisfilmet, mely a gépkocsi tulajdonságait részletezte. Az új Mazda 3 – derült ki a bejátszásból – gyakorlatilag új korszak kezdetét jelenti. Ezt a megállapítást több tényező is alátámasztja. Például ez az ­első olyan Mazda-modell, mely a Mazda innovatív fejlesztésével M Hibrid technológiával rendelkezik. Új a dizájn is, akárcsak azok a legmodernebb rendszerek, amelyek a vezetést segítik. A gépjármű motorja már megfelel annak az EURO 6d-Temp szabványnak is, amely idén lép érvénybe. Ez a technológia alapfelszereltség minden Mazda 3 típusban. Mindig a baleset megelőzése lesz a legbiztonságosabb út, amit a Mazda 3 megalkotói követnek. Az elérhető i-Activ­sense rendszerek kifinomult biztonsági funkciói figyelmeztetik a vezetőt az ütközések elkerülésére, illetve csökkentik a balesetek által okozott károk hatásait. Az olyan asszisztens rendszerek, mint a 360 fokos kamera, a továbbfejlesztett holttérfigyelő rendszer, vagy a keresztirányúforgalom-figyelő rendszer segítik a kilátást és a tudatos vezetést. Sőt, az i-Activsense rendszerek fékeznek is a vezető helyett, ha szükséges. A vezetés ezáltal magabiztosabbá válik, így a vezető az élményre összpontosíthat és az utasokkal együtt kényelemben érezheti magát minden alkalommal.

A filmbejátszás után lekerült a lepel egy addig takart gépjárműről, mely nem volt más, mint egy új Mazda 3 típus. A csillogó, dinamikát sugárzó autó nagy tetszést aratott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában