SÉTA

2010.07.07. 14:15

Siófoki éjszakák: Ami ott történik az ott is marad

Címkék#iskolások

Nyáron a fiatalok körében igen népszerű bulizási úticél Siófok. Külföldről is szívesen érkeznek vendégek, hogy elengedjék magukat és lazuljanak kicsit. Igazi bulizóvárossá nőte ki magát Siófok, ahol a fiatalok kikapcsolódhatnak kicsit.

H. B.

 Ellazíthatják magukat az egész éves hajtást követően pár finom koktéllal. Nyaralni is ideális hely a fiatalok számára. Víz, napsütés, szabadság, pár nap a szülők nélkül. Élvezhetik a gondtalan fiatalságot, amíg bírja a pénztárcájuk. 

Ahogy haladunk a nyár folyamán, és a hőmérséklet emelkedik, a lányok egyre rövidebb ruhákban próbálják felhívni a srácok figyelmét. Számos esetben egy ilyen szoknya igencsak összetéveszthető egy nagyobb fajta övvel.

A sok szórakozóhely közt mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez és zenei világához legközelebb álló klubot. Aztán kezdődhet a buli, ami egészen reggelig tart. És hogy mi a legjobb az egészben? Hogy másnap kezdődik az egész elölről, egészen nyár végéig. Akkor a Balaton-parti kisváros álomba hajtja fejét, és alszik egészen a következő év nyaráig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!