SÉTA

2010.07.28. 14:30

Sok sztár mutat rossz példát a fiataloknak

Manapság már egyre könnyebb „befutott” emberré válni: jó énekessé, zenésszé vagy éppen sikeres riporterré, hiszen mindezekben segítenek a különféle tehetségkutató versenyek, rendezvények, no és a média. Ám az igazi megmérettetés a befuttottaknak, hogy megőrizzék a hírevüket, sikeresen fenntartsák az érdeklődést maguk körül.

Bódog Boglárka, I.BG, Szekszárd

Ugyanis hiába tehetségesek a sztárok valamiben, manapság aki csendes, visszahúzódó vagy szégyenlős, nem is törődik vele a média. A merészebbeket viszont sokszor elvakítja a hirtelen jött hírnév és a sok pénz. Ők olyan dolgokra is képesek, hogy kopaszra nyírják a fejüket, hatalmas balhékat csapnak, méreg drága, gyakran hiányos öltözékben jelennek meg, addig piálnak, míg elvonóba kerülnek, csakhogy az összes pletykarovat velük foglalkozzon, s így ne laposodjon el a hírnevük. Már-már trendi lett a sztárvilágban, ha valakit megbüntettek gyorshajtásért, esetleg ittas vezetésért, ha az illető ült már börtönben.

Sajnos, az átlagemberek, főleg a fiatalok nagy része példaként kezeli ezt a viselkedést, mivel a hírességek azok, akiknek már úgymond sikerült: gazdagok, teljesültek az álmaik, mindenük megvan. Ám mégis a helyes viselkedés az, ami megkülönbözteti a hétköznapi embereket tőlük. Valójában a sztároknak is a hibáikból kellene tanulniuk, és levonhatnák a fontos tanulságokat. A világ gyökeresen megváltozott az elmúlt években, a „rossz” lett a „jó”, és fordítva. Nagyszüleink nem véletlenül ismételgetik, a már olyan sokszor hallott mondatot: „Bezzeg a mi időnkben…”. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!