SÉTA

2010.07.14. 20:42

Újra izgulhatunk az életre kelt játékok kalandján

Anno 1995-ben jelent meg az első, számítógéppel készített animációs film a Toy Story személyében, a Disney és a Pixar közös munkájaként. A film nem várt sikereket hozott, bekerült minden idők 100 legjobb amerikai filmje közé is.

Stósz Flóra, TLG

Az életre kelt játékok sok-sok rajongót szereztek maguknak, akik négy évvel később már a folytatást is végigizgulhatták a mozikban. Ezután Buzz és Woody, no meg a többiek 11 év pihenőt kaptak, amíg az alkotók napjainkba helyezték a történetet: a gazdájuk, Andy már felnőtt és napokon belül az egyetemi kollégiumba költözik, kedvenc játékait pedig évek óta elő sem vette a ládából.

A műanyag figurákat a padlásra szeretné vinni, ám egy véletlen következtében adomány formájában a Napsugár óvodába kerülnek. Itt azonban nem minden az, aminek látszik... Aki kíváncsi rá, mi történik hőseinkkel és vajon új gazdára találnak-e a film végére, annak érdemes megnéznie valamelyik közeli moziban, hiszen a technikának köszönhetően 3D-ben is megtekinthető a film. A végtelenbe, és tovább!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!