SÉTA

2010.09.29. 15:17

Izgalmas félév vár most is a SÉTÁS diákokra

Csütörtökön zárul le a jelentkezés a XI. SÉTA félévben való részvételre.

TEOL

Ezidáig 9 középiskola jelezte csatlakozási szándékát felénk, ami azt jelenti, hogy több mint 70 diákújságíró próbálgatja majd szárnyait a következő hónapokban. Tehetségükről hétről-hétre olvasóink is megbizonyosodhatnak, hiszen a legügyesebb tanulók írásait minden SÉTA oldalon figyelemmel kísérhetik.

A jól bevált gyakorlathoz hűek maradtunk, továbbra is meghirdetjük a hónap diákújságírója versenyt, mely címet az a tanuló kapja, aki a megadott versenytémát a legkreatívabban dolgozza ki. Fáradozásait természetesen mi is díjazzuk.

A hónap legjobbja telefonfeltöltéssel, névre szóló bögrével, Tolnai Népújságos pólóval és értékes újságcsomaggal lesz gazdagabb. A diákoknak érdemes az egész félév során kitartónak lenniük, hiszen a négy legtehetségesebb ifjú meghívást nyer a júniusi háromnapos SÉTA táborba, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

Most is lehetőség lesz a résztvevő csapatoknak ellátogatni a szerkesztőségbe és a pécsi nyomdába is, amiből mindig egy hasznos és érdekes kirándulás kerekedik. SÉTÁRA fel!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!