SÉTA

2010.12.01. 15:07

Szépség szoba

Télen több dologra is oda kell figyelni az arcápolással kapcsolatban.

M. Á.

Mivel a zord időjárás az arcunkon is ott hagyhatja a bélyegét, tápanyagokban gazdagabb arckrémet kell használni. Az ajkaknak sincs ínyére a hideg, szeles idő, ezért hatékonyabb áplásra szorulnak. A rendszeres hidratálás mellett az alkalmankénti radírozás, vagy puha sörtéjű fogkefével való hámlasztás is csodát művel velük. A színek közül a barna árnyalatai, a kasmír, a bézs, a homokszín, a karamell a divatosak leginkább, ezeket sminkelés közben is bátran ki lehet használni. Idén újra trendik az ''50-es években nagy teret hódított cicaszemek és a vörös rúzsok.

A kihúzott macskaszem elkészítése azonban sok gyakorlást igényel, aki bizonytalan magában, segítenek a videómegosztók oktatóanyagai. Ehhez a stílushoz elengedhetetlen a babahatású arcbőr, arra viszont ügyelni kell, hogy ne legyen maszkszerű a hatás. Aki nem jár szoláriumba, annak a bőre is kifakul, érdemes tehát egy árnyalattal világosabb alapozót használni. Végezetül néhány szó a szemöldökről: továbbra sem sikkes vékonyra szedni, sokkal dögösebb a dúsabb szemöldök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!