SÉTA

2011.05.25. 14:18

Mi már egész biztosan nem leszünk birkák

Osztályunkba olyan lelkes tanulók is járnak, akik úgy gondolták, ez az utolsó évük együtt, hát tegyék feledhetetlenné.

Zámbó Virág, Tolna, Wosinsky Mór Általános Iskola, 8.B

Február elején megláttuk a plakátot, hogy indul egy program Ne Légy Birka! néven. Gondoltuk, belefogunk. Csapatunk a Vízvédők 001 nevet kapta. A fordulók teljesítése komoly tapasztalatszerzés volt számunkra.

Az egyik próbatétel egy újság szerkesztése volt, a kész munka mindenkinek nagyon tetszett. A 3. fordulóra készültünk a legjobban, a zsűri előtt tartott kiselőadás nagyon nagy nyomás volt számukra, de sikeresen teljesítettük. Főleg, mert 1. helyezést értünk el!

Az utolsó megmérettetéshez is elérkezett a csapat, itt villámakciót kellett szerveznünk. Egy oviba látogattunk el, és próbáltuk ösztönözni a kicsiket, hogy szelektíven gyűjtsék a szemetet.

Az igazi akció azonban az egyik hipermarketben történt, egy szombati nap ellátogattunk, standot állítottunk fel, és az embereknek a tudatos vásárlás 6 pontját osztogattuk szórólap formájában. Ez a forduló is összekovácsolta a csapatunkat. Elmondhatjuk, hogy nagyon jól éreztük magunkat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!