SÉTA

2011.07.06. 14:56

Barbara kisebb, de baba arcát imádják a fotósok

Gondolom, sokan hallottatok már világhírű szupermodellekről, akik gyönyörűek, és talán a véletlen műve, hogy felfedezték őket.

Cziráki Barbara Tamási, Béri Balogh Ádám Gimnázium, 10.A.

Mi magyarok sem szűkölködünk ilyesfajta tehetségekből, ugyanis Palvin Barbara(18) és Mihalik Enikő(24) is ezt a csoportot képviselik! Persze még rengeteg gyönyörű magyar modellt mutathatnék be nektek, köztük Srej Zsófiát, Fórizs Adinát, vagy éppen Axente Vanessát. Én azonban az előző kettő pályafutását követtem figyelemmel.

Barbara nemzetközi karrierje 2010-ben ért a csúcsára, és alig 1 év alatt olyan sikereket ért el, amit nagyon sokan megirigyelhetnének. Neves újságok kérték fel egy egy címlapfotóra, belső anyagra. Szerepelt már az orosz Vogue címlapján, a Muse, és a koreai Harper''s Bazaar-ban is.
Ugyan pár centivel kisebb mint társai, de baba arcát imádják a fotósok.

Térjünk át a másik büszkeségünkre, Mihalik Enikőre! Őt egy bevásárlásnál szólították le, onnan már semmi sem állíthatta meg! Békéscsabán lakott, majd mikor befejezte a középiskolát, New Yorkba költözött. Lenyűgöző sikereket ért el, szerepelt a Szex és New York című filmben, és olyan kifutókon lépkedett, mint a Chanel, Giorgio Armani, Donna Karan, Kenzo, Givenchy.

Két éve a Victoria''s Secret kifutóján vonult New Yorkban, ami az egyik legnagyobb megtiszteltetés egy modell számára. Idén a Glamour a legjobb modell kategóriába választotta, ám ezt a címet, Palvin Barbara vitte el! Gratulálok a két lánynak, remélem még nagyon sokáig hallunk róluk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!