SÉTA

2011.07.06. 14:58

Hódítás

Ne görcsölj rá az ismerkedésre!

Cziráki Barbara, Tamási, BBÁG, 10.A.

Lányok, biztos vagyok benne, hogy ti is kerültetek olyan helyzetbe, hogy nem tudtátok a kiszemelt fiút meghódítani. Vagy azért mert féltetek, netalántán mert messze lakott.

Több eset is van, ami miatt úgy gondolhatjátok, hogy ez reménytelen. De ne aggódjatok, van megoldás!

Ha a fiú más körökben mozog, sportos, vagy bulizós, a legkönnyebb az, ha egy helyre mentek bulizni, vagy egy közös társaságot összeboronáltok. Ha ez kész, nem kell mást tenned, csak beszélgetned vele, néha ránézni, rámosolyogni.

Ettől a fiú - ha van egy kis esze - majd leszűri azt, hogy te biztos aranyos, kedves, és persze határozott vagy. És nem mellékesen tetszel neki. Ha nem megy oda hozzád, ülj le te valahova a közelébe, és kezd el a beszélgetést bármivel! Tényleg bármivel!

A másik eset, ha az illető, messze van. Nekünk azonban ez sem akadály. Van közös ismerősötök? Vedd úgy, hogy kész is. Beszélsz az ismerősöddel, hogy említsen már meg neki, és ha megteszi, onnantól nincs megállás. Bejelölheted közösségi portálokon, és ha neki is tetszel, egy idő után már magától mennek a dolgok.

Ne feledjétek, ami tilos: tanár, barátnő pasija, vagy kiszemeltje, vagy éppen expasija, akivel nemrég szakítottak. Ha nem jönne össze álmaid szerelmével, akkor se keseredj el. Attól te nem vagy se rosszabb, se csúnyább. Inkább élvezd az életet!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!