Sport

2008.09.28. 20:54

Erwin Koeman már tudja, kivel támad majd az albánok ellen

Erwin Koemant is ott ült a lelátón a Paksi FC és a Győr bajnokiján. A magyar válogatott holland szövetségi kapitánya állítólag Tököli Attilát, és Bajzát Pétert jött megnézni. Hogy meggyőzték-e, nem tudni, azt azonban megsúgta, hogy már tudja, ki fogja rohamozni az albánok kapuját.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="333"] Erwin Koemant nem nyűgözték le a látottak a Paksi FC és a Győri ETO bajnokiján
[/caption]– Hogy tetszett a találkozó?
– Maradjunk annyiban, nem nyűgöztek le a csapatok – mondta Erwin Koeman. – Az első félidőben a Győr jobban játszott, a fordulás után pedig a Paks tett többet a sikerért. A színvonal azonban… Sajnos nagyon messze vagyunk még az európai középmezőnytől is.

– Úgy tudjuk, Tököli Attilát és Bajzát Pétert jött megnézni. Meggyőzték?
– Szó sincs róla, hogy miattuk jöttem volna – mondta nevetve. – Amikor csak tehetem, ott ülök valamelyik stadionban, eddig már kilenc NB I-es bajnokit láttam. Most éppen Paksot választottam.

– Pedig a válogatott vészes gólínségben küzd, azaz Tököli és Bajzát talán gyógyír lehetne a sebekre.
– Ahogy korábban többször is mondtam, a válogatott ajtaja mindenki előtt nyitva áll. Az azonban, hogy valaki sok gólt rúg, még nem jelenti azt, hogy kerettag lesz. Ebbe a válogatottba be is kell tudni illeszkedni.

– Azért azt árulja el, gondolkodik Tököli Attila behívásán?
– Kérem, ne erősködjön, a kerethirdetésnél kiderül, hogy valamelyikük ott lesz-e az albánok és a máltaiak elleni világbajnoki selejtezőkön.

– Ha most lenne a meccs, ki lenne a csatár?
– Megvannak az elképzeléseim, de nem árulom el – mondta nevetve.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!