Sport

2009.03.21. 19:56

Bosszantó vereség: Kanta gólja a 89. percben döntött

Megint az utolsó pillanatban veszített az MTK-val szemben a Paksi FC: Gellei Imre együttese ősszel is a hajrában bukott el, most is egy, a 89. percben esett gól döntött.

TEOL/R.G.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Böde Dániel a kék-fehérek gyűrűjében. A paksiak szűrője jól futballozott (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

Paksi FCMTK FC 01 (00). Paks, 1500 néző. V: Berger J. Paksi FC: Csernyánszki– Horváth L., Éger, Szabó J., Pintér A.– Heffler T. (Vári, 83.), Zováth, Böde D. (Sipeki, 60.), Báló (Nikolov, 69.)– Kiss T., Tököli. Vezetőedző: Gellei Imre. MTK FC: Végh– Rodenbücher, Lambulics, Szekeres, Vadnai (Hídvégi, 80.)– Zsidai, Szabó Á. (Pátkai, 54.)– Hrepka, Kanta J., Gosztonyi (Nagy G., 69.)– Lencse Szakmai igazgató: Garami József. Gól: Kanta J. a 89. percben.

Így látta a mérkőzést a két szakvezető
Gellei Imre:
 – Nincs szerencsénk az MTK-val szemben, hiszen ősszel a fővárosban, és most is az utolsó percekben buktuk el a mérkőzést. Több lehetőségünk volt, mint a kék-fehéreknek, nem érdemeltünk vereséget.
Garami József: – Az egész mérkőzésen nagy küzdelem folyt a pályán, mindkét kapu előtt akadt helyzet. Végig éreztem, hogy aki gólt talál, az megnyeri a meccset. Kár, hogy a sok kisebb-nagyobb szabálytalanság széttördelte a játékot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!