Sport

2009.04.08. 09:13

Tököli Attila és Horváth Levente is készülhet a Milan ellen

A Paksi FC két futballistája, Tököli Attila és Horváth Levente is tagja az AC Milan elleni április 22-i gálameccsre készülő magyar ligaválogatott keretének.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="340"] Tököli Attila visszatér, igaz egyelőre csak a ligaválogatottba (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

A Mészöly Géza és az NB III-as Dombóvári FC-Rutint trenírozó id. Dárdai Pál edzőkettős által összeállított válogatott keret egyelőre 32 nevet tartalmaz, a két szakvezető később szűkíti a listát. A Győr, az MTK, a Honvéd és a Siófok együtteséből egyetlen játékos sem került be a keretbe, mert az említett gárdák a Magyar Kupa elődöntőire készülnek. Az AC Milan fellépése iránt óriási az érdeklődés, már az első napon elfogyott a belépők egynegyede. A hétszeres BEK- és BL-győztes olasz sztárklub legerősebb csapatával lép fel a Puskás Ferenc Stadionban, azaz itt lesz Kaká, Pato, Ronaldinho, Beckham, Maldini és Sevcsenko is.

A Magyar Ligaválogatott bő kerete:

Kapusok: Köteles László (Diósgyőri VTK), Németh Gábor (Vasas), Balajcza Szabolcs (Újpest FC). Védők: Horváth Gábor, Lázár Pál (mindkettő FC Fehérvár), Laczkó Zsolt (Vasas), Korcsmár Zsolt (Újpest FC), Kiss Zoltán, Bernáth Csaba, Komlósi Ádám, Mészáros Norbert, Leandro (mindegyik DVSC-TEVA), Dragóner Attila (Ferencváros), Horváth Levente (Paksi FC). Középpályások: Bori Gábor, Tisza Tibor (mindkettő Újpest FC), Csordás Csaba, Némedi Norbert (mindkettő Kecskemét), Horváth András, Hajdú Norbert (mindkettő ZTE FC), Demjén Gábor (DVSC-TEVA), Farkas Balázs (FC Fehérvár), Lipcsei Péter (Ferencávros), Molnár Balázs (Szombathelyi Haladás). Csatárok: Rajczi Péter, Kabát Péter (mindkettő Újpest FC), Oláh Lóránt, Rudolf Gergely (mindkettő DVSC-TEVA), Waltner Róbert (ZTE FC), Tököli Attila (Paksi FC), Kenesei Krisztián, Sipos Norbert (mindkettő Szombathelyi Haladás).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!