Sport

2009.04.11. 20:54

Tököli Attila remekelt, visszavágott a Paks

Sima, 3-0-s győzelmet aratott a Paksi FC a Vasas ellen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában. Sikerült tehát visszavágni az őszi, angyalföldi 0-5-ért.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Tököli Attila kivégezte a Vasast: két gól és egy gólpassz a paksi csatár mérlege (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

Paksi FC-Vasas 3-0 (1-0). Paks, 2187 néző. V: Iványi Z. Paksi FC: Csernyánszki- Horváth L., Éger, Szabó J. (Tamási, 73.), Pintér A.- Sipeki (Pandur, 38.), Böde (Horváth S., 86.)- Heffler, Kiss T., Báló- Tököli. Vezetőedző: Gellei Imre. Vasas: Németh G.- Balog Zs., Vujovics, Unierzyski, Laczkó Zs.- Cs. Pavicsevics (Villám, 57.), Somorjai (Mundi, 31.)- B. Tóth, Dobrics (Orosz, 51.), Vukelja- Sowunmi. Vezetőedző: Mészöly Géza. Gólszerző: Tököli (1-0) a 41., Kiss T. (2-0) a 47., Tököli (3-0) a 65. percben.

Így látta a mérkőzést a két szakvezető
Gellei Imre: – Nagyon hosszú böjt után támadtunk fel. Az előző két meccsen látványosabban játszottunk, ezúttal azonban a hozzáállásunk és a helyzetkihasználásunk remek volt. Csak előre nézhetünk, bízom benne, hogy így folytatjuk.
Mészöly Géza: – Nulla-nullánál lett volna esélyünk a gólszerzésre, de kihagytuk őket. A kényszerű cserék meghatározták a játékunkat, megérdemelten nyert a Paks.

- Nagyon hosszú böjt után támadtunk fel. Az előző két meccsen látványosabban játszottunk, ezúttal azonban a hozzáállásunk és a helyzetkihasználásunk remek volt. Csak előre nézhetünk, bízom benne, hogy így folytatjuk – mondta Gellei Imre a Paksi FC vezetőedzője.

Tököli Attila kivégezte a Vasast: két gól és egy gólpassz a paksi csatár mérlege (Fotó: Gottvald Károly) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!