Sport

2010.03.20. 11:47

A listavezetőt Baját fogadja a Szekszárd az NB III-ban

Nagy presztízsű, szomszédvári rangadót játszanak a labdarúgó NB III Dráva csoportjában szombaton.

TEOL

A meglehetősen felforgatott összeállításban pályára lépő Szekszárd a veretlen, listavezető Baját fogadja. Ha a körítés és a hangulat nem is idézi majd az 1980-es évek nagy csatáit, mindenképpen parázs hangulatú mérkőzésre számíthatnak a nézők.

A program. Tolle UFC Szekszárd–Bajai LSE: szombat, 15 óra. A Szekszárd várható kezdőcsapata: Horváth B.– Torma, Fehér A., Kőkuti, Vizdár– Tóth P., Pulcz, Rikkers, Mészáros T.– Varga B. vagy Fritz, Horváth E. Edző: Dienes Pál. Sérült: Calka S., Ranga, Kovács A. 

Komlói BSK–Dombóvári FC-Rutin: szombat, 15 óra. A Dombóvár tervezett összeállítása: Papp– Farkas I., Várai, Kulcsár, Kázmér vagy Bán– Kovács R., Kadarkuti, Luczek, Tolmácsi– Farkas N., Fábián. Edző: id. Dárdai Pál. Sérült: Szabados, Kőhalmi. Eltiltott: Lutz. 

Paksi FC II–Várpalotai BSK: vasárnap, 15 óra. A Paks várható kezdőcsapata: Pokorni– Varga T., Féhr, Berkó, ifj. Blatt– Mészáros I., ifj. Haraszti, Mondovics, Weitner Á.– Pap R., Cziráki. Edző: Buzás Attila.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!