Sport

2010.07.08. 09:49

Összefogásban az erejük

Néhány napra Bonyhádra irányult a világ figyelme. Magyarországon elsőként, a völgységi fővárosban rendeztek Dupla Vasember világbajnokságot. A közönség, és a versenyzők egyaránt pozitív élményekkel gazdagodtak.

Vizin Balázs

- A Nemzetközi Ultratriatlon Szövetség (IUTA) elvárásainak maximálisan megfelelt a két héttel ezelőtti bonyhádi dupla ultratriatlon világbajnokság, – így értékelte a rendezvényt Tamás Zsolt. Az esemény főszervezője, az IUTA alelnöke hozzátette: a napokban beérkező versenyzői visszajelzések is alátámasztják, hogy nem csak a kulturális-, és a kiegészítő programokon résztvevők, de a világbajnokságon szereplők is pozitív élményekkel gazdagodtak.

– Bármennyire törekedtünk a maximális helytállásra, apróbb hibák azért voltak. Elsősorban a koordinációs, és a logisztikai területen akadtak nehézségek: a forgatókönyv által megtervezett feladatok megváltoztak, új helyzetek teremtődtek, amelyet az éppen aktuális körülmények idéztek elő. De a verseny kimenetelét nem befolyásolták egyetlen esetben sem.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A versenyzők pozitív élménnyel távoztak a Dupla Vasember Világbajnokságról. Képünk a megnyitón készült
[/caption]
Összhangban tudott dolgozni a mentőegység, a rendőrség, az orvosi-, és a versenybírói szolgálat, valamint azok a közreműködők akik segítették a világbajnokság lebonyolítását. A szabadidős programok is minden eddiginél több látogatót vonzott. – Összességében sikeres rendezvényt zártunk kulturális, sport-, és szervezési szemszögből egyaránt. Ehhez nagy segítséget nyújtottak a támogatók, és a szponzorok, akik által létrejöhetett az első magyarországi ultratriatlon világbajnokság, – zárta Tamás Zsolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!