Sport

2010.12.16. 16:16

Mindenki kap valamit az UKSE hagyományos év végi ünnepségén

A Babits Mihály Művelődési Házban szombaton 15 órától tartja hagyományos, év végi kézilabdás karácsonyát az UKSE Szekszárd kézilabda egyesület.

TEOL/B.L.

A sorrendben 9. díjátadón a forgatókönyv ezúttal sem tér el a megszokottól: az egyesület kiemelten fontos partnerei és intézményei jubileumi emlékplakettet kapnak. Több fiatal vehet át jó tanuló-jó sportoló elismerést. Az edzők voksai alapján ítélik oda az „év játékosa” címeket a szivacskorcsoporttól egészen a felnőtt csapatig – összeáll a 2010-es esztendő UKSE válogatottja.


Díjat kap a legfiatalabb játékos, az év felfedezettje valamint edzője. Átadják az Ambrus Péter-emlékplakettet is. Az ünnepi műsort tánc és divatbemutató színesíti, fellép a paksi Csillag Show Táncegyesület. Az ünnepség végén az „UKSE-család" összejön a nagy asztalnál, hogy a jól bevált szokás szerint a játékosok és edzők is megajándékozzák egymást. Zárásként pedig állófogadáson értékelhetik a sikerekben és eseményekben gazdag évet a résztvevők. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!