Sport

2011.03.05. 16:18

Sikerült a visszavágás, de a remélt kiütés elmaradt

A Paksi FC visszavágott a Szolnoknak az őszi idényben elszenvedett vereségért az NB I 18. fordulójának délutáni mérkőzésén.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Böde Dániel (fehérben) bombagóllal adta meg a mérkőzés alaphangulatát (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

Paksi FCSzolnoki MÁV 31 (21). Paks, 500 néző. V: Radványi.
Paksi FC: Csernyánszki– Heffler T., Éger, Fiola, Csehi– Sifter, Sipeki– Bartha (Magasföldi, 76.), Böde, Vayer (Montvai a szünetben)– Kiss T. Vezetőedző: Kis Károly. Szolnok: Melnicenko– Búrány (Ngalle a szünetben), Milicic, Máté P., Djurovic, Vukomanovic– Fitos, Szalai B. (Lengyel B., 79.), Némedi, Jokic– Zsolnai. Vezetőedző: Simon Antal.

Két remekbeszabott góllal negyedóra elteltével megnyugtató előnyt szerzett a Paks. A Szolnok egyáltalán nem veszélyeztette a kaput, így teljesen váratlanul érkezett a sereghajtó szépítő találata. A második félidő elején a csereként beállt Montvai is betalált, ezzel pedig el is dőlt a három pont sorsa. A Szolnok képtelen volt újítani, a Paks pedig nem erőltette a támadásokat, pedig ezt a meccset kiütéssel is megnyerhette volna. Gól: Böde (6.), Bartha (16.), Montvai (52.), illetve Némedi (27.). 

TEOL Böde Dániel (fehérben) bombagóllal adta meg a mérkőzés alaphangulatát (Fotó: Gottvald Károly) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!