Sport

2011.05.26. 13:04

Pavlík, Farkas, Faragó és Tóth is távozik az ASE-tól

Jan Pavlík, Farkas Attila, Tóth Péter és Faragó Péter az új idényben már nem az ASE szerelését viseli – közölte az egyesület.

TEOL

Jan Pavlík, Farkas Attila, Faragó Péter és Tóth Péter  az új idényben már nem az Atomerőmű SE NB I-es csapatának szerelését viseli – közölte a klub. Egyik játékos sem váltotta meg a világot a 2010/2011-es bajnokságban.

Négyük közül talán még Jan Pavlíkra lehetett a legkevesebb panasz: a 33 éves triplagyáros az alapszakaszban 26 meccsen 11.3-as, a rájátszásban 9 mecscsen 4.9-es pontátlagot jegyzett.

Farkas Attila tavaly nagy reményekkel érkezett az ASE-hoz, de doppingolásért kapott eltiltása miatt csak féléves késéssel, a 2011-es évtől játszhatott a négyszeres bajnok- és négyszeres kupagyőztes csapatnál.

A 24 éves, 208 centiméterre nőtt center az alapszakaszban három alkalommal kapott lehetőséget, de összesen 4.3 pontos átlagot tudott öszszehozni. A playoffban (Brooks Sales sérülésének is betudhatóan) öt találkozón játszott, és 3.2-es pontátlaggal zárt. Az idény legjobb teljesítményét a Debrecen ellen nyújtotta, amikor is 13 ponttal zárt.

Faragónak és Tóth Péternek csupán fellángolásaik voltak, egyikük sem tudott maradandót alkotni. Faragó 2.1 (alapszakasz, 13 meccs), illetve 1.9 ponttal (rájátszás, 8 meccs), Tóth 2.8 (17 meccs, alapszakasz), illetve 1.7 ponttal (7 meccs, rájátszás) fejezte be a bajnokságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!