Sport

2011.07.12. 11:55

Hőségben is nagy volt a hajtás - fotók

Címkék#Elismertek

Pénteken díjhajtásban, szombaton maratonhajtásban, vasárnap pedig akadályhajtásban versenyzett több, mint negyven fogat az elmúlt hétvégén Zombán.

S. K.

Az egyik legnagyobb ellenfél kétségtelenül a forróság volt, ló és lovas számára egyaránt. Ettől függetlenül színvonalas, jó hangulatú, balesetmentes lovasnapokat láthatott a szép számban összegyűlt közönség a helyi kastélyparknál.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Csibri Ferenc a szombati maratonhajtáson. A keceli hajtó összetettben 8. lett Fotó: G. K.
[/caption]Hirnikl György, a rendező Zombai Lovasklub Egyesület elnöke elmondta, hogy a versenyek mellett a szombat éjszakai lovas show is – lovas bemutatókkal, a zombai Rappay Virág betétdalaival fűszerezve – hatalmas sikert aratott.

Az egyesfogatok összetett versenyét Jámbor Vilmos (Kisbér) nyerte. Második lett Kovács Imre (Románia), harmadik Gáspár Szilvia (Hódmezővásárhely), negyedik Pille Oberpal (Észtország), ötödik Szabó Zoltán (Zomba), hatodik Fábián László (Hódmezővásárhely).

A kettesfogatoknál Tolna megyei siker született: a versenyt Kecskeméti László (Pálfa) nyerte, 2. lett Sipos Zoltán (Kecskemét) 3. Gubacsi Gergő (Tahitótfalu) 4. Cseh László (Tolna-Mözs) 5. Roger Attila (Zomba) 6. Bene Balázs (Hungária LK). A négyesfogatok versenyében 1. Móró Lajos (Hungária LK), 2. Scheik József (Vecsés), 3. Bárdos Attila (Hetényegyháza.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!