Sport

2011.07.21. 21:03

Parádés futballal rukkolt ki a Paksi FC Tromsőben

Bejutott az Európa Liga 3. fordulójába a Paksi FC, miután 3-0-ra nyert az IL Tromsö otthonában.

TEOL

A paksiak szenzációs játékkal rukkoltak elő az Alfheim Stadionben. A tarthatatlanul futballozó Kiss Tamás két gólt rúgott, és Böde Dániel is betalált. Az első félidőben a norvégok uralták a találkozót, de a szünet után szerzett Kiss-gól gyökeresen megváltoztatott mindent. A Paks ettől kezdve kézben tartotta a meccset, és újabb két találattal eldöntötte a továbbjutást. A paksiak a következő körben a skót Hearts Of Midlothian együttesével játszanak, az első mérkőzést jövő csütörtökön rendezik Székesfehérváron.  

IL Tromsö (norvég)-Paksi FC 0-3 (0-0). Tromsö, 4000 néző. V: Yildirim. Tromsö: Malmkvist- Norbye, Björck, Ciss, Yndestad- M. Andersen (Jama, 66.), Kara, R. Jenssen, Drage- Abdellaoue (S. Möller, 65.), Nyström (R. Johansen, 54.). Paksi FC: Csernyánszki- Heffler T., Éger, Fiola, Báló- Sifter, Sipeki- Bartha, Böde, Vayer (Magasföldi, 78.)- Kiss T. Gól: Kiss T. (59., 77.), Böde D. (62.).

- Büszke vagyok a csapatomra, óriási dolog, amit ma elértünk. Nagy szívvel, nagy lelkesedéssel, fegyelmezetten futballoztunk. Megérdemelten nyertünk - mondta Kis Károly a találkozó lefújása után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!