Sport

2011.08.09. 16:36

Magyar Kupa: a Bonyhád revansot vehet a Tolnáért

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Magyar Kupa országos főtábla második fordulójának párosításait.

TEOL

A két állva maradt Tolna megyei NB III-as klubhoz, a Szászvárt 5–2-vel kiejtő Bonyhád Völgység LC-hez és a Madocsát 6–0-val elbúcsúztató Bölcske SE-hez az NB II-be frissen feljutott Paksi FC II is csatlakozott. A sors(olás) szeszélye folytán a Bonyhádnak megadatik az a lehetőség, hogy revansot vegyen a Tolna kieséséért, a völgységiek ugyanis azzal a Bóllyal csapnak össze, amely az 1. fordulóban Wiesner József csapatán lépett túl.

A Bölcske a Madocsánál jóval keményebb ellenfelet kapott, Buzás Attila alakulata az NB II-es Dunaújváros-Pálhalma gárdájával mérkőzhet. A találkozót Bölcskén játsszák. A paksiak Fejérbe utaznak, Lengyel Ferenc csapatának ellenfele az ottani megye egyes Sárosd gárdája lesz. Az atomvárosiak magasabb osztályúként idegenben lépnek pályára. A forduló mérkőzéseit augusztus 14-én, vasárnap rendezik, a kezdési időpont egységesen 17 óra. Az időpontok még változhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!